IKILLZZ SPRAY LIPAS - ANTI CRAWLING SPRAY

IKILLZZ
VARIATION: STRAWBERRY
LEMONSTRAWBERRY
In Stock
RM35.00
Quantity
Add to Cart Buy Now arrow_forward
DETAILS

Customize spray TRACK, BUNUH DAN HALAU LIPAS DAN SERANGGA.

HANYA PERLU MAINTAIN SETIAP 2,3 BULAN SEKALI UNTUK ELAKKAN LIPAS DAN SERANGGA.

-》Perbezaan penghapus seranggan lain dengan iKillz?

Penghapus serangga lain hanya spray pada lipas/serangga yg boleh nampak.

iKillz pulak, spray dengan MEMATIKAN, MENGELUARKAN LIPAS/SERANGGA YANG KITA TAK BOLEH NAMPAK ATAU BERSEMBUNYI

Cara guna dalam kereta:
*WAKTU MALAM*
- Turunkan semua cermin tingkap sedikittttt sahaja
- Letak ikillzz di tempat yang rata, supaya botolnya tegak, stabil tak jatuh 
- Tekan picu sehingga bunyi "ktik" 
- Biarkan ikillz menjalankan tugasnya mencari lipas di segenap ruang kereta anda
- Bangun esok pagi untuk vacum arwah lipas-lipas itu 😆

*WAKTU SIANG*
- Start enjin kereta, cermin tingkap tak perlu di turunkan
- Buka aircond pada volume paling kuat
- Tekan picu sehingga bunyi "klik"
- Tutup pintu kereta rapat, tapi kalau kereta jenis auto lock tu jangan la tutup rapat kalau tak ada kunci spare.. Karang menangis pulak nak buka kunci tu. 
- Biarkan ikillz menjalankan tugasnya mencari lipas di segenap ruang kereta anda.. Sekurangnya 10 minit. Lebih sikit pun tak apa.
- Buka pintu kereta dan vacum lah arwah-arwah yang mati itu.

**SARANAN: guna ikillzz di waktu malam adalah lebih efektif kerana waktu malam lah lipas akan mula check in hotel aka. masuk kereta.. Siang lipas keluar sebab dalam kereta panas 

Boleh juga di gunakan di dalam rumah. 

PERINGATAN!!! : Di ingat kan isi botol akan keluar ikut atas, jadi sila jangan tala botol ke arah muka anda semasa menekan picu ikillz. 

PHOTOS
back to top ⤴